Toon incl. BTWToon excl. BTW

Creatbot D600 Pro

///Creatbot D600 Pro

Creatbot D600 Pro

10,249.00 excl. BTW

De Creatbot D600 PRO is een innovatieve 3D printer, die een enorm bouwoppervlak van 600 x 600 x 600 mm combineert met een hoge extruder temperatuur van maximaal 420 graden Celcius. De printer is daarmee geschikt voor engineering 3D filamenten zoals PEEK, andere exotische filamenten zoals ULTEM / PEI, nylon, polycarbonaat en carbon, maar ook voor de meest gangbare filamenten, zoals ABS, PLA en PETG.

De D600 Pro heeft 1 printkop, welke tot 260 graden gaat en 1 printkop tot 420 graden Celcius
De Creatbot D600 pro heeft een stevige, rondom afgesloten behuizing van metaal, waardoor er meer warmte in de printkamer blijft, wanneer nodig.
Het grote bouwvolume en de hoge nozzle temperatuur maken deze printer met name erg geschikt voor industrieel gebruik.

Temperatuur tot wel 420 ℃
Geschikt voor PEI en PEEK filamenten
Groot bouwvolume 600x600x600mm
Hulp en advies van 3D experts
Servicecontract mogelijk

Controleren actuele voorraad ....

Niet op voorraad

Beschrijving

De Creatbot D600 Pro is een vooruitstrevende 3D printer met een gigantisch bouwoppervlak van 600x600x600 mm. Het verschil met de normale D600 daarnaast, is het hotend. De D600 pro heeft dual extrusion, waarbij de ene printkop tot 260 graden celcius gaat, voor regeulier filament en de andere priontkop tot 420 graden Celcius gaat, voor speciale engineering filamenten.

3D printen op temperaturen tot 420 graden is dus mogelijk met deze 3D printer. Dat maakt de printer geschikt om met 3d filamenten te werken die een hoge temperatuur vereisen, zoals PEEK, ULTEM / PEI, PolyCarbonaat en Nylon. De printkop wordt voortdurend gekoeld door het ingenieuze koelsysteem op de printkop.

Hoge precisie

De extreem hoge resolutie van 0,01 mm maakt het mogelijk om zeer gedetailleerde objecten te printen. Tegelijkertijd kun je werken met een zeer hoge printsnelheid van maarliefst 200 millimeter per seconde.

Stabiliteit van de 3D printer

De behuizing die geheel uit staal is gemaakt zorgt tijdens het printproces voor een goede stabiliteit van de printer. Bovendien gaat de printer erg lang mee. De vorige serie van Creatbot 3D printers hebben bewezen dat ze meer dan 5 jaar en 8000 werkuren mee kunnen.

De volledige behuisde Creatbot F430 3D printer biedt ook stabiliteit in de interne 3d print omgeving, door actieve verwarming van de interne lucht. De interne lucht kan naar wens verwarmt worden tot 70 graden Celsius. De optimale temperatuur is afhankelijk van de printgrondstof die gebruikt wordt. Een nadeel van 3D printen op hoge temperaturen is het feit dat de schadelijkheid van de uitstoot evenredig schaalt met de gebruikte printtemperatuur. Bij het draaien van industriële productie raden wij aan om de printer in een aparte goed geventileerde ruimte te installeren.

Gigantisch bouwvolume

De D600 is een echte industriële 3D printer. Hij kan namelijk een bouwvolume verwerken van maar liefst 600x600x600 millimeter. Dat is ontzettend groot vergeleken bij ‘gewone’ 3D printers.

Handig touchscreen

De D600 is voorzien van een touchscreen dat zich gemakkelijk laat bedienen. Hiermee stel je bijvoorbeeld eenvoudig de temperatuur van het printbed in, het type filament dat je wilt verwerken, eventuele pre-heat instellingen of lees eenvoudig de status van de printer en onderdelen af.

Professionele implementatie met behulp van de Experts van Meer3D

Kostenbesparing begint met aankoop van de juiste machine, maar met enkel een goede 3Dprinter is de implementatie van 3Dprinten niet compleet. Iedere gebruiker moet kennis van zaken hebben om de machine foutloos te opereren. Daarnaast is tijdig onderhoud cruciaal om de uptime van de machine hoog te houden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor trainingen en full service contracten voor de Creatbot D600 Pro.

Stop langdurige Ontwikkeltrajecten

Uw processen moeten goedkoper en sneller. Heeft u al uitgerekend hoe duur verspilling is? Wacht niet langer en bestel deze Creatbot D600 pro direct bij de Experts van Meer3D. Neem vrijblijvend contact met ons op voor prijzen en advies.

Additional Information

Gewicht 148 kg
Afmetingen 100 x 103 x 136 cm
Bouw volume

600 x 600 x 600 mm

Merk

Creatbot

Dual extrusion

Ja

Filament diameter

1.75mm

Geassembleerd

Ja

Kalibratie

Handmatig

Max extruder temp.

420°C

Ondersteund filament

ABS, ASA, Carbon, Flexibel, Metalfill, Nylon, PA/CF, PC, PEEK, PET, PLA, PVA, ULTEM, Woodfill

Print techniek

FDM

Stand alone printen SD

Ja

Stand alone printen USB

Nee

Wifi

Nee

Verbruiks materiaal

Universeel filament

Verwarmd printbed

Ja

Toepassingsgebied

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Creatbot D600 Pro” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

cart_shift_nav

De waardering van meer3d.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 55 reviews.