Print&Go – 3D Print Software – Jaar abonnement

Home/3D Print Software/Print&Go – 3D Print Software – Jaar abonnement
Print&Go – 3D Print Software – Jaar abonnement
Offerte Aanvragen

Vanaf: 580.07 551.07

Print&Go - Basic Pack

580.07 551.07

Beschikbaar

Print&Go - Maintenance Pack – OPTIONEEL

Beschikbaar

Print&Go - Reporting Pack – OPTIONEEL

Beschikbaar

Print&Go - Optimal Scheduling Pack – OPTIONEEL

Beschikbaar

Print&Go - Multi Profile Pack – OPTIONEEL

Beschikbaar

Extra Print&Go Node – OPTIONEEL

Beschikbaar met levertijd

Op voorraad: voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Beschrijving

Basic Pack

De Basic Pack is het standaardpakket van Print&Go. Met dit pakket kunt u uw productie efficiënter maken. Met deze module kunt u uw 3D-printers via een centraal dashboard besturen en beheren. Print&Go geeft u de mogelijkheid om uw 3D-print workflow te automatiseren en te optimaliseren, onafhankelijk wel merk of model 3D-printer of welke connectiemogelijkheid u gebruikt.

Met de multi device printer management, wat ook in dit pakket zit, kunt u meer controle krijgen over u 3D-printers. U kunt hiermee zeer eenvoudig een printer pauzeren, een print afbreken of een print starten. U kunt te allen tijde o.a. de temperatuur (door de parameters) en de positie van de printkop bekijken door Print&Go toe te voegen aan uw smartphone, tablet en smartwatch. Ook is het mogelijk om de printers te monitoren en te besturen via al deze apparaten.

Verder kunt u snel printen met Print&Go door een plug-in waar u in één klik besturen naar uw 3D-printer vanuit Ultimaker Cura kunt versturen. Print&Go heeft ook een productiewachtrij waar de productiecapaciteit volledig wordt benut. Ook worden uw privacy en data beveiligd door het TLS 1.2 encryptiesysteem waar Print&Go mee werkt. Hierdoor is alle informatie van de klanten goed beveiligd en encrypted op AWS S3 servers.

Maintenance Pack

U kunt met dit pakket direct contact zoeken met een technisch team en 3D-printspecialisten die vijf dagen per week 24 uur per dag voor u klaarstaan. U kunt bellen of een directe hulp op afstand te activeren. Ook heeft een toegang tot de FAQ’s die speciaal voor u samengesteld zijn. U heeft exclusieve toegang tot voorspellende analyses.

Reporting Pack

Met dit pakket heeft een compleet en gedetailleerd dossier van uw 3D-printers, materiaalverbruik en workflow. U kunt uw prestatielevels berekenen van uw 3D-printers door rapporten samen te stellen. De 3D-prints zullen door deze kennis van betere kwaliteit zijn en zullen hierdoor alleen maar beter worden. U krijgt ook gedetailleerde en accurate informatie over het hele proces van de onderdelen die u gaat printen. Temperatuurregeling bijvoorbeeld.

Optimal Scheduling Pack

Met de Optimal Scheduling Pack krijgt u volledige controle over uw 3D-printers. U kunt vanaf nu met dit pakket eenvoudig plannen, projecten beheren, roosters maken en digitaal een whiteboard en dashboard bijhouden. Print&Go heeft een planner-algoritme. Deze verdeelt en sorteert de onderdelen die u nodig heeft voor uw projecten, waardoor uw productie wordt vergroot en de werktijd wordt verminderd. In dit pakket vindt u ook de Gantt visualisatie, die u een gedetailleerd overzicht geeft met de geplande projecten, inclusief printtijden, deadlines, voltooiing van de projecten etc.

Multi Profile Pack

Met de Multi Profile Pack kunt u eigen gebruikers creëren en beslissen wie waar toestemming voor heeft binnen uw bedrijf. U kunt restricties opleggen en alle acties die door de gebruikers uitgevoerd worden volgen en vervolgens inzien wie verantwoordelijk is voor elke opdracht. De profielrollen kunt u verdelen doormiddel van de hiërarchie binnen uw bedrijf en kiezen uit master, factory manager, designer en operator. Elke rol heeft verschillende toegangen. De master kan alles inzien en kan de acties monitoren. Met de beoordeeltool in dit pakket kunt u alle taken die iemand uitgevoerd heeft beoordelen en de controle hierover krijgen.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Print&Go – 3D Print Software – Jaar abonnement” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde Vragen
Welke printers zijn compatibel met Print&Go?

Print&Go levert directe support voor veel verschillende 3D-printer, waaronder Ultimaker, Raise3D, BCN3D en Prusa. Print&Go is ook beschikbaar voor elke andere FDM-printer waar een USB A-poort op aangesloten kan worden.

Wat is de opzegtermijn?

U heeft een opzegtermijn van één maand. Na de minimale abonnementsduur van 3 maanden bij een jaar maandabonnement is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Wat is de minimale abonnementsduur?

Als u voor een maandabonnement kiest, dan heeft u een minimale abonnementsduur van 3 maanden. Bij een jaarabonnement is dit 1 jaar.

Wat is het verschil tussen het jaar en maand abonnement?

Bij aanschaf van een Print&Go jaarabonnement krijgt u op het te betalen bedrag 5% korting ten opzichte van een maandabonnement. Hierdoor is een jaarabonnement voordeliger dan een maandabonnement. Ook wordt er dus éénmalig per jaar een bedrag afgeschreven in plaats van dat u het maandelijks het bedrag afgeschreven wordt.  

Go to Top