ULTIMAKER S5 AIR MANAGER (#217950)

Home/Accessoires/Ultimaker Upgrades/ULTIMAKER S5 AIR MANAGER (#217950)
ULTIMAKER S5 AIR MANAGER (#217950)

ULTIMAKER S5 AIR MANAGER (#217950)

907.50

De Ultimaker Air Manager is een doorzichtige kap die op de printer zit. Het reguleert de binnentemperatuur tijdens het printen. Dit zorgt voor een betere print kwaliteit. De kap zorgt ook voor een veiligere werkomgeving. Samen met de Ultimaker Material Station is het ontworpen voor de Ultimaker S5.

Een slimme ventilator zorgt ervoor dat automatisch de snelheid wordt gereguleerd aan de hand van welk materiaal je gebruikt. De Cure Software weet of je de Air Manager aan het gebruiken bent. Elk materiaal heeft een andere setting die de temperatuur regelt en kan automatisch de snelheid aanpassen van de ventilator, voor de optimale temperatuur. Hierdoor krijg je betere kwaliteit, vooral  met de vooruitstrevende materialen.

907.50

Beschikbaar met levertijd

Beschrijving

Beschrijving

Filter
De Ultimaker Air Manager gebruikt HEPA (high-efficiency particulate air). Deze heft een actieve koolstoffilter die tot 95% van de ultrafijne deeltjes verwijdert. Je hoeft je geen zorgen te maken om collectieve behuizingen. Het houdt je omgeving schoon en veilig bij het gebruik van de printer. De ventilator zit aan de achterkant op de filter wat voor een negatieve luchtstroom zorgt aan de binnenkant van de printomgeving. Dit zorgt ervoor dat alle ultrafijne deeltjes door dat filtermechanisme worden opgezogen.

Gebruik
De Bowden Tube’s op de achterkant van de printer zorgt dat het filament van de van de Ultimaker Material Station naar de Ultimaker Air Manager wordt geleid. Het heeft een klep die je aan de voorkant open kunt doen. Het heeft een scharnier aan de achterkant die voor spanning zorgt. Daardoor gaat de klep makkelijk open en blijft het ook goed openstaan. Hierdoor kun je makkelijk printkernen wijzigen of bij de filter komen. De klept valt ook rustig dicht.

Extra informatie

Additional Information

Merk

Ultimaker

Geschikt voor

Ultimaker S5

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ULTIMAKER S5 AIR MANAGER (#217950)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go to Top