Toon incl. BTWToon excl. BTW

Formlabs SLA

/Formlabs SLA
Formlabs SLA
Form 3

Voor zeer gedetailleerde 3d prints, kleine batches en zelfs snelle prototyping is de Form 3 van Formlabs de 3d printer voor u.
Deze op resin gebaseerde 3d printer biedt afdrukken van prachtige kwaliteit in een breed scala aan eersteklas materialen. Of u nu ontwerper of engineer bent, de Form 3 is geschikt voor een grote diversiteit aan toepassingen.

De Formlabs Form 3 is gebaseerd op LFS (Low Force Stereolithography). Met veel geweldige functies onder de motorkap, zal deze 3D-printer met ook nog eens een prachtig uiterlijk, een enorme bijdrage leveren aan degenen die gebaat zijn bij 3d printen met SLA-technologie.

Bekijk de Form 3 >>
formlabs form 3 kopen
Formlabs Resins
formlabs resins kopen

Formlabs heeft een complete range aan resins, voor allerlei uiteenlopende 3d print doeleinden. Van standaard resin met schitterend detail en uitstekende sterkte, tot aan echte engineering resins voor extra stijfheid en/of hogere mechanische eigenschappen. Flexibiliteit vind men in het Flexibele, of in het Rigid Resin. Juist stijver? Dan is er Durable, wat is versterkt met glas en Tough Resin met vergelijkbare eigenschappen als ABS. Voor objecten die een hogere temperatuur moeten weerstaan, is er High Temp Resin. Tot wel 238 °C !

Kortom: voor ieder doel heeft is er wel een geavanceerd Form resin ontwikkeld. Uiteraard adviseert Meer 3D u graag, welk resin het beste bij uw behoefte past.

Bekijk de Form Resins >>
Form Wash & Form Cure

Combineer de Form Cure met de Form Wash voor een volledige post-processing 3d print suite!

Het geprinte model kan met bouwplatform en al, direct ingevoerd worden. Na het reinigingsproices, tilt de Form Wash het gereinigde object automatisch op, waarmee kromtrekking wordt voorkomen.

Met de Formlabs Form Cure uithardingskamer kan het proces zowel in de tijd als qua temperatuur zeer goed worden gecontroleerd. Tevens zijn alle profielen voor de complete range aan beschikbare resins reeds voor-geïnstalleerd.

Bekijk de Form Wash & Form Cure >>
Formlabs Wash and Form Cure kopen
Formlabs SLA 3D printer Video’s
Over Formlabs

Opgericht door MIT-afgestudeerden na een zeer succesvolle Kickstarter-run, was Formlabs het eerste 3D-printerbedrijf dat een SLA 3D-printer naar de massamarkt bracht. Tegenwoordig heeft het kantoren in Duitsland, Japan, China, Singapore, Hongarije en North Carolina en twee assemblagefabrieken in Berlijn en Massachusetts: tevens het hoofdkantoor. De Form printers zijn inmiddels de professionele 3D-printers bij uitstek voor ingenieurs, ontwerpers, fabrikanten en besluitvormers over de hele wereld.

Al sinds haar Kickstarter-campagne, inmiddels al lang geleden, heeft het bedrijf haar plek als desktop-systeem verstevigd voor betrouwbare en herhaalbare 3d prints zonder hiervoor industriële 3d print prijzen te hoeven betalen.

Vanaf het begin was Formlab’s doel om SLA-technologie te democratiseren met een gebruiksvriendelijk systeem dat op een bureau past. De eerste machine van het bedrijf, de Form 1, beloofde precies dit en was meteen een succes toen het op Kickstarter werd gelanceerd. Zo groot was het succes van die campagne, die inspeelde op een schijnbare vraag naar betaalbare desktop-SLA, dat het merk de status van witte olifant kreeg en zich uitbreidde naar Europa en Azië.

De Form 2, gelanceerd in 2015, introduceerde een aantal innovaties voor het bedrijf, waaronder het weggooien van handmatige harsverwerking ten gunste van het veel schoner automatisch cartridge systeem, het verfijnen van de gebruiksvriendelijkheid en het inzetbaar maken voor de professionele omgeving.

Nu, na vijf jaar Form 2 als onbetwiste marktleider op het gebied van gebruiksgemak en ervaring, is het bedrijf vandaag de dag verantwoordelijk voor de opvolger; de even zo populaire en nog geavanceerdere vloeistof printer in de markt, de Form 3.

Formlabs Form 2
Formlabs Form 2

De Form 3 is een radicale verandering in de manier waarop het het SLA-proces afhandelt met als doel de details, snelheid, herhaalbaarheid te vergroten en de nabewerking die nodig is voor onderdelen te verminderen.

Meer 3D heeft ruime ervaring met de Form printers. Zo draaien er al jaren Form 2 printers in onze printfarm en sinds eind 2019 ook Form 3. Wij werken zelf dagelijks met deze printers voor professionele printopdrachten en weten dus precies hoe we u kunnen helpen het maximale uit uw resin printer te halen.

U weet wat u wilt printen, wij weten hoe. Een Formlabs kopen, doet u dan ook het beste bij Meer 3D!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

cart_shift_nav

De waardering van meer3d.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 56 reviews.