Toon incl. BTWToon excl. BTW

Ultimaker S5

Ultimaker S5

5,495.00 excl. BTW

Ultimaker heeft de afgelopen 5 jaar laten zien dat het met recht de beste fabrikant van 3d-printers genoemd mag worden. Het Nederlandse bedrijf zet de toon op het gebied van 3d printen. En daar lijkt het de komende jaren op hetzelfde tempo mee door te gaan.

De introductie van de Ultimaker S5 deed even op zich wachten. Maar uiteindelijk bleek de vertraging het waard want de S5 kan meer dan dat we ooit hadden durven dromen. Meer automatisering en veel meer printvolume dan de Ultimaker 3. De Ultimaker S5 is de beste 3d-printer van de huidige generatie en daar lijkt de komende tijd geen concurrent aan te kunnen tippen.

Alles wat de Ultimaker 3 kon, kan de S5. Alleen dan telkens net wat beter. De basis is hetzelfde gebleven maar de extra krachtige modules hier bovenop doen precies wat je van de 2018 editie mag verwachten.

 Sneller, groter & sterker
Netwerk connectiviteit
Nozzle lifting systeem
Vlot verwisselbare printcores
Automatische heatbed calibratie

Servicecontract mogelijk

Controleren actuele voorraad ....
Beschikbaar (levertijd doorgaans 2 - 3 werkdagen)

beste ultimaker reseller 2020 meer3d

TRY BEFORE YOU BUY : 3d print laten maken op deze 3d printer »

Code EAN: 8718836379383 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Sneller, beter en sterker: dit is dé 3d-printer van 2018.

Met zo’n extra 115 millimeter op de breedte kan je met de UM S5 rekenen op extra werkruimte. Als we naar de UM 3 kijken, zien we dat het ruim om een verdubbeling gaat. Niet verkeerd als je juist op zoek was naar die extra werkruimte.

Een van de klachten van U3 gebruikers wat dat de sensoren niet altijd dat deden wat ervan verwacht mocht worden. Daarom heeft de UM-S5 een nieuwe sensor die beter is in het detecteren van filament. Wanneer deze sensor signaleert dat het filament bijna op is, gaat de S5 automatisch op pauze. Pas wanneer er weer filament wordt toegevoegd wordt het printen voortgezet.
Ook de bed leveling is aanzienlijk aangepast, wat het mogelijk maakt om hogere aantallen punten op het printbed in kaart te brengen. Mogelijke oneffenheden wordt hierdoor beter en mooier weggewerkt.

Eigen app voor de Ultimaker S5

De Ultimaker-S5 krijgt als een van de eerste 3D printers een dedicated iPhone en Android app waarmee er meer controle is over het printproces. Zo kan je het printproces monitoren en ontvang je meldingen bij voltooide taken of vereist onderhoud.
Op de 3d-printer zelf zijn ook de nodige verbeteringen aangebracht. De S5 heeft een volledig nieuw touchscreen waar je een voorvertoning van de huidige print kunt zien. Hartstikke vet natuurlijk!

Hoog prijskaartje maar het dik waard

Nu is het prijskaartje van de Ultimaker S5 aan de hoge kant. Alleen met de recente aanpassingen van de S5 en de verbeteringen ten opzichte van de Ultimaker-3 is de S5 dit bedrag ruimschoots waard.
Bezuinigen op jouw nieuwe 3d-printer is dus niet nodig als je de mogelijkheid hebt om te kiezen voor de beste 3d-printer van dit moment: de Ultimaker S5!

Additional Information

Gewicht 20.6 kg
Afmetingen 49.5 x 45.7 x 52 cm
Afgesloten kamer

Nee

Bouw volume

330 x 240 x 300 mm

Merk

Ultimaker

Dual extrusion

Ja

Filament diameter

2.85mm

Geassembleerd

Ja

Kalibratie

Semi automatisch

Max extruder temp.

280°C

Print techniek

FDM

Stand alone printen SD

Ja

Stand alone printen USB

Nee

Verbruiks materiaal

Universeel filament

Verwarmd printbed

Ja

Wifi

Ja

Toepassingsgebied

, , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ultimaker S5” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

cart_shift_nav

De waardering van meer3d.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 60 reviews.