Meer 3D Ultimaker reseller
Ultimaker S5

Dit vlaggenschip uit het Ultimaker-gamma biedt betrouwbare dubbele extrusie op grotere schaal. Maak functionele prototypes, productietools en sterke eindgebruiksonderdelen en gebruik geavanceerde polymeren en composietmaterialen. Met reeds aanwezige,  geteste en vooraf gedefinieerde afdrukinstellingen. De Ultimaker S5 beschikt ook over geavanceerde actieve leveling, filamentsensoren en een intuïtief touchscreen om uw 3D-afdrukervaring eenvoudiger en gemakkelijker te maken.

Bekijk de Ultimaker S5 >>
S5 Pro Bundle

De professionele bedrijfsoplossing! Optimaliseer uw 3D-printworkflow op kantoor met geautomatiseerde materiaalverwerking, luchtfiltratie en vochtregeling van het filament. De bundel bestaat uit:

  • Ultimaker S5
  • Ultimaker S5 Air Manager
  • Ultimaker S5 Material Station
Ontdek de Pro Bundle >>
Ultimaker S3

De Ultimaker S3 is de nieuwe en verbeterde versie van de Ultimaker 3 en het kleinere broertje van de S5. De nozzle wordt automatisch geleveld en de printer maakt gebruik van touch-interface en software-integratie. De S3 is uitermate geschikt voor gebruik op kantoor of thuis. Met deze printer kun je door onder andere de dual extrusion, perfect geprinte objecten creëren. De S3 is geschikt voor ruim 10 soorten filamenten, waaronder PLA, ABS, CPE en PVA.

Bekijk de Ultimaker S3 >>
Ultimaker 2+ extended

De Ultimaker 2+ Extended is een iets hogere versie van de 2+ en beschikt daardoor over een groter bouwoppervlakte. Dit is een betaalbare en gebruiksvriendelijke printer. De nozzle is makkelijk te verwisselen en de printer heeft een open systeem voor filamenten, waardoor het filament simpel te vervangen is. met welk merk filament dan ook van 2.85mm. De Extended bevat nieuwe ventilatiekappen waardoor de luchtstroom beter is dan zijn voorgangers.

Bekijk de Ultimaker 2+ extended >>
Ultimaker 2+

De Ultimaker 2+ is een betrouwbare en goedkope 3D-printer. Het is nog immer één van de meest verkochte Ultimakers, omdat deze erg gebruiksvriendelijk is en een toegankelijke prijs heeft. De 2+ heeft een makkelijk en snel kalibratieproces, waardoor deze ideaal is voor zowel bedrijven als consumenten. De printer gaat erg gedetailleerd te werk en bevat vier verwisselbare nozzles. De printer heeft verder nog een verbeterde feeder, waardoor je snel kunt verwisselen van filament.

Bekijk de Ultimaker 2+ >>
Ultimaker Filamenten

Laat uw toepassingen voldoen aan de eisen van deze wereld door te printen met geavanceerde polymeren en composieten.
Sterk, flexibel, chemisch bestendig, vlamvertragend en nog veel meer. De Ultimaker Marketplace heeft de materiaaleigenschappen die u nodig hebt!

Geoptimaliseerde Ultimaker Cura-profielen bieden de beste printinstellingen per materiaal en met het open source filamentensysteem
kunt u bovendien ook nog experimenteren met allerlei externe materialen.

NYLON

Buigzaam, sterk en corrosiebestendig

ABS

Slijtvast en nagenoeg onbreekbaar

CPE+

Slijtvast en hittebestendig

PC

Sterk, slijtvast en hittebestendig

TOUGH PLA

De sterkte van ABS gecombineerd met het gebruiksgemak van PLA

TPU 95A

Semi-buigzaam en scheur- en waterbestendig

CPE

Chemisch bestendig en slijtvast

PP

Niet gevoelig voor materiaal-moeheid + chemisch bestendig

PLA

Veilig, snel en gemakkelijk printen

PVA

In water oplosbare support

BREAKAWAY

Gemakkelijk verwijderbare support

CLEANING

Snel en gemakkelijk nozzle en heatend reinigen

Ultimaker 3D Solutions Video’s