Formlabs Standard Resin Clear

163.35

Met de Formlabs Standard Resin Clear kunt u doorzichtige 3D-objecten creëren. De resin is geweldig voor het maken van vloeistoffen en mallen, optica, verlichting en alle onderdelen die doorschijnendheid vereisen. 3D-print vanaf nu sterke, nauwkeurige conceptmodellen en prototypes die uw ideeën tot leven brengen met de Formlabs Standard Resin Clear.

Een aantal voordelen van printen met de Formlabs Resins
Zeer gedetailleerd printen met SLA techniek
Gebruiksvriendelijk
Plug ‘n Play
Vertrouwd 3d printer kopen

163.35

Beschikbaar met levertijd

formlabs kopen bij meer 3d
Beschrijving

Clear Resin is ideaal voor het ontwerpen van 3D-objecten waarin interne kenmerken worden getoond. Stereolithografie 3D-printtechnologie maakt vanaf nu duidelijke prints mogelijk op de desktop. Met enige nabewerking kunnen optische transparante objecten gemaakt worden.

Form 3

De Form 3 gaat nog een stap verder door een flexibele resintank te gebruiken die de afpelkracht vermindert, wat resulteert in helderdere onderdelen met een gladde oppervlakteafwerking.

Standard Resins

De zorgvuldig ontworpen standard Resins van Formlabs zijn geschikt voor veeleisende toepassingen en leggen de beste eigenschappen van uw model vast. De 3D-prints zijn een afgewerkt en glanzend eindproduct.

Nabewerken

Er zijn meerdere manieren waarop het mogelijk is om Formlabs Standard Resin Clear na te bewerken. Dit kan bijvoorbeeld door handmatig schuren en polijsten en met een spray coating.

Handmatig schuren en polijsten: kan effectief zijn voor eenvoudige vormen met weinig details, maar is minder geschikt voor het afwerken van complexe modellen. Het is erg moeilijk om met deze methode totale optische transparantie te bereiken. Je moet tot extreem fijne korrels schuren om een ​​transparant onderdeel handmatig af te werken, maar met enige moeite kun je onderdelen schuren en polijsten om zo helder te zijn als een vergrootglas. Het is echter een hele uitdaging om alle laaglijnen volledig te verwijderen door handmatige afwerking. U kunt microkrasjes opmerken wanneer u het onderdeel in een ondiepe hoek tegen het licht houdt. Instructies: Gebruik een reeks incrementele schuurpapierkorrels om uw oppervlak glad te maken en polijst het onderdeel vervolgens met acrylreiniger en een microvezeldoek.

- spray coating: een gemakkelijke, snelle manier om de helderheid van onderdelen te verbeteren zonder veel details te verminderen. Deze methode is effectief voor alle soorten modellen, omdat het complexe details kan coaten die moeilijk te bereiken zijn bij regelmatig schuren en polijsten. Instructies: Er zijn verschillende opties voor blanke lak, van goedkope sprays tot producten waarvoor een speciale ruimte en gereedschap nodig is.

Details

  • Ondersteunt afdrukresoluties: 100, 50 en 25 micron
  • Nabeharding aanbevolen
  • Printbaar met de Form 3, Form 3L, Form 3B, Form 3BL en Form 2
  • Material Data Sheet English
  • Safety Data Sheet Nederlands / English
Extra informatie

Additional Information

Gewicht 1 kg
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Formlabs Standard Resin Clear” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *