Formlabs Engineering Resin Rigid 4000

190.00 excl. BTW

Formlabs Engineering Rigid 4000 Resin is versterkt met glas voor een zeer hoge stijfheid en een gepolijste afwerking. Dit materiaal is in de loop van de tijd zeer goed bestand tegen vervorming en is ideaal voor het printen van dunne muren en elementen. Rigid 4000 Resin heeft de hoogste trekmodulus van alle Formlabs-materialen. Het heeft een grote hittebestendigheid en stabiliteit, maar is brozer en minder slagvast dan Tough Resin en Durable Resin. De 4000 staat hierbij voor de trekmodulus.

Voordelen:

 Origineel resin
Formlabs

Vertrouwd 3d printer kopen

190.00 excl. BTW

Op voorraad: voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

formlabs kopen bij meer 3d
Beschrijving

Formlabs Resin Rigid is uitermate geschikt voor het ontwerpen van spruitstukken, mallen, armaturen, gereedschappen, ventilatorbladen, turbines, elektrische behuizingen en auto-behuizingen.

Engineering

Of u nu uw productieproces optimaliseert, snel itereert door ontwerpen of vorm, pasvorm en functie beoordeelt, onze Engineering Resins voor de Form 2 en Form 3 zijn geformuleerd om uitgebreide tests te doorstaan ​​en onder stress te presteren.

Details

- Vereist Resintank V2 voor Form 3 en Resintank LT voor Form 2. Rigid 4000 Resin verkort de levensduur van resintanks. Geschikt voor de Form 2, Form 3 en de Form 3L
- Naharding vereist
- Witte kleur
- Ondersteunt afdrukresoluties: 100 en 50 micron
- Form Wash: optioneel
- Form Cure: Noodzakelijk
- Material Data Sheet English
- Safety Data Sheet Nederlands / English

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Formlabs Engineering Resin Rigid 4000” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *