Formlabs Standard Resin Draft

163.35

De Formlabs Standard Resin Draft is geschikt voor snel printen van grote, omvangrijke onderdelen. De resin is daarom het snelste printmateriaal van Formlabs. Met een laaghoogte van 300 micron heeft het een acceptabele nauwkeurigheid voor prototypingbehoeften, terwijl snellere ontwerpherhalingen mogelijk zijn.

Een aantal voordelen van printen met de Formlabs Resins
Zeer gedetailleerd printen met SLA techniek
Gebruiksvriendelijk
Plug ‘n Play
Vertrouwd 3d printer kopen

163.35

Op voorraad: voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

formlabs kopen bij meer 3d
Beschrijving

Snel printen

De resin print drie tot vier keer sneller dan de andere Standard Resins. Het materiaal is genoemd naar het vermogen om grote onderdelen snel te printen en binnen één dag meerdere ontwerpherhalingen (of 'concepten') te doorlopen. Met een laaghoogte van 300 micron is het nauwkeurig genoeg om te voldoen aan prototypingbehoeften, terwijl snellere ontwerpherhalingen mogelijk zijn.

Hoewel nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van onderdelen belangrijk zijn, weten we dat tijd waardevol is en soms is doorlooptijd de sleutel. Met behulp van feedback van onze klanten is Formlabs Standard Resin Draft speciaal ontwikkeld om snelheid in evenwicht te brengen met prototyping nauwkeurigheidsbehoeften. Resin Draft is geweldig voor ontwerpherhalingen op dezelfde dag, prototyping van armaturen en het snel printen van grote onderdelen.

FDM-machines

3D-printen heeft de tijd en kosten voor prototyping al aanzienlijk verminderd door de noodzaak voor dure outsourcing of andere dure traditionele productietechnieken te elimineren. Tegenwoordig wenden ingenieurs en ontwerpers zich vaak tot FDM-machines voor prototypen van het eerste concept en gebruiken ze stereolithografie (SLA) -machines voor modellen met een hogere natuurgetrouwheid. Nu kunt u Draft Resin gebruiken voor vroege prototypes en overschakelen naar Standard of Engineering Resins voor gedetailleerde, functionele modellen - allemaal op dezelfde machine.

Zelfs bij 300 micron is Draft Resin net zo nauwkeurig als andere Formlabs Standard Resins in de X- en Y-assen, waardoor het ideaal is voor het printen van onderdelen met vlakke oppervlakken. Draft Resin kan gebogen elementen en tekst met verhoogde tekst of reliëf printen, maar sommige laaglijnen zullen beter zichtbaar zijn. Voor alle onderdelen met fijne oppervlaktedetails worden standaard en technische harsen nog steeds aanbevolen.

Bouwvolume

De impact van sneller printen is ingrijpender bij het printen van grote onderdelen of meerdere onderdelen op één bouwplatform. Bij modellen die het volledige bouwvolume in beslag nemen, kan het tot 20 uur duren om af te drukken in standaard resin en het kan nodig zijn om 's nachts te printen. Het afdrukken van hetzelfde onderdeel op lagen van 300 micron met Draft Resin duurt minder dan zes uur.

Details

  • Ondersteunt afdrukresoluties: 300 micron
  • Geen uitharding vereist
  • Printbaar met de Form 3, Form 3B en Form 2
  • Material Data Sheet English
  • Safety Data Sheet Nederlands / English
Extra informatie

Additional Information

Gewicht 1 kg
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Formlabs Standard Resin Draft” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *