Formlabs Resin Dental Model

163.35

De Formlabs Dental Model Resin is een nauwkeurig materiaal voor tandheelkundige modelbouw en duidelijke uitlijnproductie. Model Resin is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hoge precisie, nauwkeurigheid en doorvoervereisten van tandheelkundige professionals. Print verwijderbare matrijzen met scherpe marges en contacten binnen ±35 micron.

Een aantal voordelen van printen met de Formlabs Resins
Zeer gedetailleerd printen met SLA techniek
Gebruiksvriendelijk
Plug ‘n Play
Vertrouwd 3d printer kopen

163.35

Op voorraad: voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

formlabs kopen bij meer 3d
Beschrijving

De Dental Model Resin is ideaal voor kroon- en brugmodellen, duidelijke uitlijnmodellen, orthodonthische modellen, diagnostische modellen em implantaatmodellen. De resin heeft een gladde, matte afwerking, perfect voor zowel tandheelkundige als algemene modelbouw.

Modelbouw

Voor modelbouw en digitaal beeldhouwen biedt Model Resin hoge details, een gladde oppervlakteafwerking en een neutrale basistoon, ideaal voor het afronden van vorm en goedkeuring door de klant van ontwerpen zoals karaktermodellen, beeldjes en miniaturen.

Tandheelkunde

Voor tandheelkundige professionals maakt Model Resin het gemakkelijk om te schakelen van analoge naar digitale modelproductie voor kroon- en brugmodellen, met een kleur die lijkt op gips. Print scherpe marges en contacten binnen ± 35 micron en verwijderbare matrijzen met een consistente strakke pasvorm. Zie ook de andere dental resins: Surgical Guide V1 Resin, Castable Wax Resin, Dental Resin SG en de Dental LT Clear Resin.

Details

  • Ondersteunt printresoluties: 100, 50 en 25 microns
  • Naharding vereist
  • Printbaar met de Form 3, Form 3L, Form 3B, Form 3BL en Form 2
  • Material Data Sheet English
  • Safety Data Sheet Nederlands / English
Extra informatie

Additional Information

Gewicht 1 kg
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Formlabs Resin Dental Model” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *