Ga direct naar

Builder 3D printers

XL Filamenten

Builder Spareparts

Builder FAQ items

Wilt u op een 3d printer groot kunnen afdrukken? Hele grote 3d prints maken zelfs?
Builder Extreme is een van de grootste industriële FDM 3D-printers op de markt en daarmee uitstekend geschikt voor XL 3d prints.
De builder XL 3d printer is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten.

Alle modellen worden geleverd met Builder’s zelfontwikkelde Dual-Feed extruder, een 7-inch touch display, een verwarmd bed (tot 60°C), een on-board camera, Wi-Fi verbinding en een geïntegreerd UPS-systeem, waarmee u een print kunt afwerken na een onverwachte stroomstoring.
De Builder Extreme is volledig gesloten om de best mogelijke printkwaliteit te garanderen.
Met Builder Extreme is grootschalig 3D-printen betaalbaar en toegankelijk.

Welke Builder Extreme voldoet aan uw eisen?
Extreme 1000 PRO

De Builder Extreme 1000 PRO is een groot formaat FDM machine. Binnen de FDM 3D printers is het de eerste logische stap boven de Ultimaker S5. De printer kan objecten maken in vele materiaalsoorten, waaronder PLA, PETG. Het bouwvolume is (XYZ) 700 x 700 x 820mm. Deze grote dimensies maken de machine geschikt voor het 3d printen van grote reclame borden, 3D gescande ornamenten en op maat gemaakte verpakking onderdelen.  Het slimme ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat 3D printen van grote objecten voor iedereen toegankelijk wordt.

Bekijk de Builder Extreme 1000 PRO >>
Extreme 1500 PRO

Als je objecten met een grote voetprint wilt 3D printen is de Builder Extreme 1500 PRO de machine die je nodig hebt. Met deze 3D printer creeer je objecten in onder ander TPU, Wood en Bronzefill en BASF PRO1 (ABS vervanger) Door het printformaat van 1100 x 500 x 820 mm (XYZ) is dit een productiemachine geschikt voor het printen van bijvoorbeeld scooter zadels, schaalmodellen van boten en designer stoelen. De robuuste Dual Feed extruder maakt de machine geschikt voor het printen van support structuren in bijvoorbeeld PVA. De hoogwaardige componenten maken het een industriele grootformaat 3Dprinter.

Bekijk de Builder Extreme 1500 PRO >>
Extreme 2000 PRO

Als je echt extreem groot in de hoogte wilt 3D printen, dan is de Builder Extreme 2000 PRO de beste keuze. Met een printvolume van 700 x 700 x 1700 mm (XYZ) is dit de hooste 3D printer die Builder in het assortiment heeft. De printer is standaard uitgerust met een Dual feed extruder , filament detectie en een 7 inch touchscreen.  Deze componenten zorgen ervoor dat het 3D printen extreem gebruiksvriendelijk is. Optioneel is een uitbreiding voor een BOFA luchtfilter mogelijk. Al met al is dit een van de duurzaamste industriële 3D-printers op de markt.

Bekijk de Builder Extreme 2000 PRO >>
builder-extreme-2000-pro-kopen
Builder Industrial 3D printers Video’s